Ölçülü Mezrası İlkokulu
GEYİKPINAR KÖYÜ ÖLÇÜLÜ MEZRASI ÖLÇÜLÜ YOLU KÜME EVLERİ ÖLÇÜLÜ ILK OKULU BLOK NO: 3 MUTKİ / BİTLİS
05419227762

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkaların haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hemde sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ihtiyaçları beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkan hazırlamak. Milli manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplumla barışık, bilime önem vererek iletişime açık iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAH 7 AKŞAM 5

SOBA

SABAH MERKEZE GİDER AKŞAM DÖNER

İL MERKEZİNE 60 KM İLÇE MERKEZİNE 40 KM UZAKLIĞINDA BİR KÖYDÜR.

MEZRA